Huvimaja*

Yhdistää kaupunki- ja mökkiloman

Taidetorni, kesämaja, valotalo, pesä. Rakkaalla huvimajalla on monta nimeä vai mitenkäs se sanonta menikään. Uskaltaisimme jopa kutsua tätä Turun ainutlaatuisimmaksi majaksi keskellä kaupunkia..

Yövy mökkeillen, nauti aamiainen omalla terassilla, vietä aikaa puutarhassa grillaten ja pihapelejä pelaten tai lähde kävelylle jokirantaan. Kaupungin parhaat nähtävyydet löytyvät kävelyetäisyydeltä, kuten myös monet hyvät ravintolat ja kaikki keskustan palvelut.

Palvelumme


Vieraidemme käytössä on;  pysäköintipaikka, vuodevaatteet, pyyhkeet ja kylpytakit. Päärakennuksessa sijaitseva wc ja suihku ovat Huvimajan vieraiden yksityiskäytössä klo 22-10, muina aikoina yhteiskäytössä. Päärakennuksessa sijaitseva lounge (Gellaria) on Huvimajan vieraiden käytettävissä muulloin kuin yksityistilaisuuksien aikana. Sieltä löytyy mm. Free Little Library, lasten leikkinurkkaus ja paljon erilaisia seurapelejä. Lainattavissa myös hyvä valikoima pihapelejä.

*Huvimaja on Gellarian omistajien oma yksityinen huvimaja jota vuokraamme kesäkaudella kaikenlaiseen käyttöön, kuten pienempiin juhliin, retkipäivään tai mökkeilyyn yksityishenkilöinä, emme osana Gellarian muuta yritystoimintaa.

 

Hinnasto

Toivomme aloittavamme keväällä 2020

1-2 henkilöä / ma-to           100€ / vrk

1-2 henkilöä / pe-su            130€ / vrk                        

lisävuode / pinnasänky       20€ / vrk